Recenze: Nahá - Raine Miller

Další erotická romance, která potěší všechny ženy toužící po dokonalých mužích a sexu s nimi...


Americká studentka Brynne Bennettová má ráda svůj obor restaurátorství obrazů, protože tak může obnovovat zašlou krásu uměleckých děl. Jako přivýdělek se nechává fotit na akty svým kamarádem Bennym, který její fotky nyní zařadil do své výstavy. Tam se bohatý Brit Ethan Blackstone, majitel úspěšné bezpečnostní agentury, zamiluje do jednoho z portrétů s Brynnou. A on rozhodně není ten typ, co by se vzdal, takže i přes počáteční odmítání nedá dívce pokoj a ukecá jí ke společné noci. Jenže Brynne má děsivé tajemství z minulosti, kdy se jí něco hrozného přihodilo a nechce, aby o tom Ethan věděl.

Dokáže se dívka povznést nad trpkou minulost a dát Ethanovi šanci? Prozradím, že ano a jejich společné chvilky budou velmi vášnivé. Ovšem Brynne není jediná s tajemstvím. Co před ní Ethan skrývá?
..........

První díl série Aféra Blackstone je živočišný a velmi osvěžující, proto jsem si ho užila a již se těším na další díl.
Děj je totiž svižný, okořeněný pořádnou dávkou sexu i humorem, což je výborná kombinace. A asi největší výhodou spatřuji v délce, která je velice přijatelná a čtenáře neunavuje zdlouhavým popisováním dějových linií nebo zmatených emocí postav.

Kniha se jistě nevyhne srovnávání se současným bestsellerem Padesát odstínů šedi, což ani já nebudu jiná. Chce říct pravdu? Nahá je jako skvělý sex, nezdržuje vás předlouhou předehrou, ale raději jde hned na věc a vyvrcholení vás vynese až do nebes.
Tomu se Padesát odstínů šedi nemůže rovnat ani omylem, jelikož délka připomíná telenovelu a ty věčné zmatky v emocích, mě přiváděly k touze hlavní hrdinku pořádně profackovat, aby se probrala.

To však tady u Nahé nehrozí ani omylem, protože Brynne se chová dospěle, není neviňátko a hlavně nezmatkuje jako nějaká potrhlá puberťačka, která netuší, co od života vlastně chce.
Ethan je sice velký alfa samec, který touží po kontrole, ale to není způsobeno nějakým traumatem, nýbrž deformací z práce, kdy jako majitel bezpečnostní agentury prostě musí mít přehled. Chová se vyzrále a Brynnu nechce vlastnit jako nějakou věc, ale pořádně pomilovat a užívat si každý okamžik s ní. A k tomu je nebezpečně sexy.

Příběh byl rychlý, plynule odsýpal a nikde nedrhl, proto si ho každá žena užije, protože nemaří čas a jako oddychová četba je kniha dokonalá.
Pochopitelně od děje nesmíte očekávat příliš, nejde totiž o velkolepý román, ale o lehkou červenou knihovnu, u které se čtenářky rády začervenají, nebo alespoň uculí a užívají si dokonalé vztahu i sexu.
Děj je tak velmi jednoduchý a nikoho příliš nezaskočí ani jak to dopadne. Ano, u závěru sem se řehtala škodolibě smíchy, zatímco Brynne trpěla a Ethanovi ulítly včely (nebo spíš vlhké místečko jeho slečny). Ono se to určitě zase spraví a oba budou zase šťastně souložit.

Sexu a lechtivých scén je tu více než děje, ale stojí za to. Vlastně je to prostě jen obyčejná erotika, nic výjimečného, ale stejně se o tom krásně čte. To víte, je v tom romantika a autorka umí tyto živočišné okamžiky popisovat výborně, takže působí skutečně.

Nahá je skvělý úvod do erotické série, která bude jistě zajímavým odpočinkovým počtením, jenž ocení hlavně ženy toužící po romantice a rádi si o ní a sexu přečtou.           

Hodnocení: 3,5/5

Velmi děkuji nakladatelství Baronet za poskytnutí výtisku k recenzi.
Knihu si můžete objednat na jejich stránkách:


Název: Nahá (orig. The Blackstone Affair 1: Maked, 2013)
Autor:
Raine Miller
Série: Aféra Blackstone
Část: 1
Překlad: Olga Olejda Prokešová
Vazba: Tvrdá s přebalem
Počet stran: 176
Vydal: Baronet, 2013 (1. vydání)
Doporučená cena: 229 Kč

Komentáře

Okomentovat

Velmi děkuji za váš komentář.