Projížďka na kole je radost!

V úterý 1. října jsem potřebovala do Předslavi na poštu, tak jsem vytáhla kolo a jela se těch pár kilometrů projet. Skvěle jsem si pročistila hlavu, navíc bylo krásně slunečno a teplo. Příroda je nádherná, a tak jsem se mohla kochat. :-)
Moje kolo...není sice nic extra, ale na to moje popojíždění a kochání to bohatě stačí. ;-)

Hurá do přírody, která je teď na podzim snad nejkrásnější v roce!
Kolem cest jsou samá pole, louky a lesy.
Kukuřice byla letos všude. Alespoň že ne řepka, to pak je na mojí alergii to pravé.
Makov už vykukuje. Za chvilku jsem doma.
Nelekněte se! Jsem nenamalovaná a obarvená na červeno.
 Taky rádi jezdíte na kole? Já určitě, jen v poslední době už ne tak často. Ale musím si užít podzimu, než mi napadne sníh, to pak kolo spí zimním spánkem. A já možná taky. :-) Á, dneska jsem nějaká smajlíková, tak je omluvte. 

Kolo je pro mě opravdu radost a v žádném případě ne malá. Uklidním se, pročistím si hlavu na čerstvém vzduchu a ještě mám pohyb. Co více si přát? Možná jen dobrou náladu všem... Vyražte na kolo a bude vám krásně.

Hlavně si užívejte podzim a mějte dobrou náladu!

Komentáře

  1. Kolo bohužel nemám, naposledy jsem na něm jela už hoodně let zpět. Ale chtěla bych. :-) Každopádně takový krásný výlet do přírody je super. Ať na kole nebo pěšky. Máte krásné okolí. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. hmm, na kole jsem dlouho nejela (ačkoliv jízda na kole je úžasná), ale je to zčásti i tím, že bydlím hluboko ve městě a trvá mi na kole půl hodiny šlapání než se aspoń dostanu na nějakou cyklistickou cestu :-D (a ten obrovský kopec, co mě čeká na cestě zpátky...brr :)

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj :)), nominovala jsem tebe do jednoho Tagu, budu moc ráda když se zúčastníš :) - http://mojenejnejknihy.blogspot.cz/2013/10/liebster-award-tag.html

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně jak píšeš, taky si u toho skvěle pročistím hlavu, ale musím jet sama, ve více lidech mě to ani taky moc nebaví, pokud se tedy nejede na rodinný výlet. Na tuto sezónu jsem si pořídila nové horské kolo a jede to snad samo :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Velmi děkuji za váš komentář.