Májový knižní hop - výherci

Zdravím,
hned na začátku se vám chci omluvit za zpoždení výsledků, ale nějak jsem se k tomu nemohla dohrabat, přesto jsem to nakonec stihla do konce Máje a konečně se dozvíte výsledky Májového knižního hopu, který pořádala Syki.
Celkem se ho u mě zůčastnilo 92 soutěžících, což je rekord a všem moc děkuji za čas strávený nad soutěží. Žádné vstupy (či body) navíc nebyly a tak každý měl stejnou šanci na vítezství.
Soutěžilo se o pěk knih - Kouzlo (Rhonda Byrne), Mezi nebem a zemí - Setkání s duchem (Stacey Kade), Výkřik do tmy (Manuela Martini), Brány pekel (F. R. Tallis), Soumrak (Dmitry Glukhovsky).
Největší zájem byl o knihy Soumrak a Kouzlo, ale bohužel dostat knihu mohl jen jeden soutěžící, tak snad nebude nikdo příliš sklamán.

  
 No, abych tu nezdržovala, tak se raději vrhneme rovnou na soutěžící, kteří jistě již netrpělivě očekávají vyhlášení výsledků. Všichni už byli informováni na email, ale pokud by se některý z nich neozval do 72 hodin, tak bych musela losovat náhradníka.
Výherci byli vylosováni pomocí Random.org, celkem je jich pět, a každý dostanou jednu knihu a několik záložek od Fragmentu a dvě mé vlastní výroby. (viz. Májový knižní hop)

Výherci se stávají:

 Pavlína
kniha Kouzlo

 Monika
 kniha Mezi nebem a zemí - Setkání s duchem

 Jana
kniha Výkřik do tmy

 Petra
kniha Brány pekel

Ján
kniha Soumrak 

Ceny jsou tedy rozdané, výhercům gratuluji a koncem tohoto týdne je budu odesílat.

Ještě jednou všem soutěžícím děkuji, že za účast, a pokud jste nevyhráli, tak snad se na vás usměje štěstí někdy příště.
S pozdravem,
Zdeňka M.

Komentáře

Okomentovat

Velmi děkuji za váš komentář.