Momentky (9)

Nádherná kniha Rendez-vouz v Paříži (orig. That Part Was True) od Deborah McKinlay ve společnosti teplého mléka a arašídových sušenek, které jsem upekla podle receptu v knize. Byly vynikající. :-) Toto je kniha, kterou nepřečtete pouze jednou, ale budete se k ní často vracet a vychutnávat si ji. Skvělé počtení.

Někdo si dopřává posezení v trávě... já se usadím na svou oblíbenou deku v pokoji, připravím si pití a několik časopisů. Užívám si pohody, klidu a nehrozí, že bych se spálila od sluníčka. :-)

Červencové číslo časopisu ELLE bylo doplněno o úžasnou plátěnou tašku na léto. Zatím ji používám k nošení časopisů, ale v létě ji využiji vícero způsoby.

Plyšák Soptík na balkoně s bílými karafiáty. Ty si pěstuji v truhlíku již druhým rokem a zatím se pěkně rozrůstají. Brzy bohatě pokvetou.

 Na závěr nesmí chybět můj kocour Whitee, který rád odpočívá. Je to můj postelový mazlík. :-)

 Další momentky opět příští středu.
 V létě bude nejspíše více fotek a snad natočím i nějaká videa. :-)

Komentáře

  1. Knížku jsem dočetla v pondělí a byla jsem taky unešená. A taška je super, nám přišlo spolu s Elle tričko. Škoda, taška je lepší

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky :) Soptík i Whitee jsou roztomilí (a já se půjdu mrknout po té tašce, protože jinak jdou časopisy mimo mě;)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné fotky! :) A kocour je fešák - jak pózuje! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Velmi děkuji za váš komentář.