Na křídlech fantazie až do papírového nebe

Objevila jsem nový super e-shop Papírové nebe, který jistě ocení všichni páskomilové či jiní papírenští nadšenci. :-) Náhodou jsem na něj narazila Facebooku a hned se koukla, copak je to za obchod. Neměla jsem to dělat, protože jsem se do něj zamilovala úplně stejně, jako mám ráda Svět pásek. Neodolala jsem a hned si něco málo objednala. Potřebovala jsem nějaké sovičkové pásky a tady měli dokonce tři druhy, nemohla jsem si vybrat, tak jsem vzala všechny. :-)


Papírové nebe je ráj nejen pásek, ale také samolepek a mají také krásné Star wars sponky. Já nepatřím mezi nadšence pro Hvězdné války, takže vy jsem si nepořídila. 
Washi pásek tu mají požehnaně a za velmi příjemné ceny, kterým jde jen těžko odolat. Vybere si každý, jak milovník kreslených postaviček, různorodých vzorů i jednobarevných. Mohu jedině doporučit.

Jak je o mě známo, ujíždím na sovičkách, takže páskám se sovami prostě nešlo odolat. K tomu jsem si pořídila ještě nějaké samolepky, kromě soviček jsem si vybrala ještě cestovatelské odkazující na mou milovanou Francii. A nesmím opomenout zmínit pásku s knihami, která je naprosto boží. :-)

Jako dárek k objednávce jsem dostala kromě krásné vizitky, tak také maličkou sovičkovou záložku a pásku s puntíky. Moc děkuji za to. 



Papírové nebe jsem určitě nenavštívila naposledy, už teď mám v košíku další věci, ale stále se odhodlávám objednat, protože tímhle tempem budu naprosto bez peněz, ale za to s hromadou krásných washi pásek. :-)

Ale dokonce i Papírové nebe má jednu velkou vadu, a to, že zboží se velmi rychle prodává, protože je žádané a oblíbené, takže raději s nákupem neváhejte.

Moc se mi líbí grafické zpracování stránek, ale hlavně nádherné logo s ptáčkem z papíru, který výborně vystihuje název obchodu.


Co dodat na závěr? Rychle klikněte na Papírové nebe a obhlídněte e-shop. Washi pásky, samolepky a sponky čekají jen vás. :-)

Komentáře

  1. Nééé, to jsem neměla vidět tohleto :D zrovna teďka, když šetřim na dovolenou, achjo :D

    OdpovědětVymazat
  2. Otvorila som tú stránku a doslova mi padla sánka. Toľko krásnych pások a nálepiek! Takéto veci už dlho zháňam a nedarí sa mi, nikdy som nenašla s takým vzorom, aký som chcela, ale tu? Wau. Škoda len, že ide o český obchod, síce možno je to aj dobre, lebo inak by som tam nechala neviem koľko peňazí a doma by na mňa zas pozerali ako na blázna, že na čo mi to všetko bude. :D Pre potešenie očí, na to! :D

    OdpovědětVymazat
  3. milujem sovičky ♥ len tak dalej pokračuj v tom tiež mam rada takéto prkotinky :)
    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Uvažuji o návratu k Postcrossingu a tohle by se rozhodně mohlo hodit! Díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  5. ach ach....smolepky, washi pásky, notýsky, razítka, lepítka, sponky, ......to jsem ráda, že v tom nejedu sama....jsem do toho BLÁZEN!!!
    Pěkný den z Plzně do Klatov :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně v tom nejsi sama. :-) Z Plzně znám jednoho stejného blázny (viď Narcisko) jako jsem já. :-D

      Vymazat

Okomentovat

Velmi děkuji za váš komentář.