Podzimní soutěž

Zdravím,
dnes jsem se konečně rozhoupala k tomu, abych vyhlásila "Podzimní soutěž" o záložky. Je už polovina září a proto je čas si zase o něco zasoutěžit, protože si myslím, že každá výhra potěší, i když jde jen o drobnosti.

A proč podzimní? Protože za pár dní (23. 9.) začíná toto období, přestože po pohledu z okna si myslím, že už tu několik dní je. Listí začíná žloutnout a poletovat, plody dozrávají a vše se halí do barevného hábitu. Dříve to pro mě znamenalo melancholii a deprese, prootže jsem nedokázala vnímat svět jasně. Nyní se však pokouším myslet optimisticky, a proto se můj pohled změnil...dokážu vidět krásy okolí.

Jak to máte vy? Trpíte na podzim smutkem, nebo se radujete jako malé děti z každého poletujícího lístečku? Nesnášíte hrábání spadeného listí, nebo okouzleně tvoříte postavičky a dekorace z podziních plodů?

Soutěžíme od 16. do 30. září 2013.

A jak bude soutěž vypadat? Jednoduše, jen mi zanecháte komentář pod tímto článkem s odpovědí na soutěžní otázku. Každý soutěžící má stejnou šanci na výhru, žádně speciální vstupy nejsou. (Pokud by ovšem někdo chtěl, může tento blog sledovat na FB, Twitteru, Bloglovinu nebo v Pravidelných čtenářích, ale nikoho nenutím.)

O jaké ceny se soutěží? 
Pro výherce mám připraveno 18 knižních záložek z nakladatelství Fragment a dva magnety - smajlíky.
 Není to nic velkého, ale záložky se určitě hodí každému.
 Velice děkuji nakladatelství Fragment za věnování záložek do soutěže.

Pravidla soutěže:
Soutěžíme od 16. do 30. září 2013.
- Platí pro Česko i pro Slovensko.
- Vaším úkolem je napsat komentář pod tento článek v tomto tvaru:
1) vaše jméno
2) email (na který vás budu v případě výhry kontaktovat) 
3) odpovědět na otázku: Jak vnímáte podzim? (Trochu se rozepište, alespoň 4 věty.)
- Z došlých odpovědí vylosuji pomocí Random.org jednoho výherce, který dostane 18 záložek a 2 magnety - smajlíky.
- Výsledky soutěže zveřejním na blogu 1. října 2013.
- Výherce o výhře informuji e-mailem a na odpověď se zasláním své poštovní adresy bude mít 72 hodin. Pak bych musela losovat náhradníka.

 Všem přeji hodně štěstí, snad se v hojném počtu zapojíte... :-)

Komentáře

  1. 1) NikaRoovy
    2) burgerova-veronika@email.cz
    3) Po pravdě, tohle je můj první podzim. Zní to zvláštně, ale během února jsem tak nějak prošla velkou změnou mé osobnosti a začala se na všechno dívat jinak, věci vnímám jinak. Víc je doceňuji. Nikdy jsem podzim ráda neměla, viděla na něm jen to špatné, ale když se teď dívám z okna nebo zpětně do minulosti, nutím se přemýšlet o věcech hezkých. Například... Podzimní déšť už není nepříjemnost, jeho kapky jsou trochu jako pohlazení. Vnímám podzim stejně, jako všechny ostatní období a snažím se vše vnímat co nejvíc. Myslím, že začínám mít podzim ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. E_V_E
    di_va22@azet.sk
    Ja mám jeseň veľmi rada 8) Aj keď je vtedy upršanejšie a zimšie počasie, aspoň nemám toľko alergií ako v lete a zároveň neprechladnem ako v zime 8D Zo zdravotného hľadiska je teda pre mňa jeseň najideálnejšie obdobie, aj keď najradšej mám zimu. Je to takisto čas, keď sa vraciame do školy a nie je všetko ešte také ťažké, len sa to rozbieha, takže je relatívne klud. Milujem tiež opadané lístie, rada do nich kopem a môj pes ich potom naháňa 8D Nemám s jeseňou vôbec žiadny problém, možno by mohlo menej pršať alebo aspoň nech prší vtedy, keď to meteorológovia predpovedajú. Potom vždy zmoknem 8D Teraz už sú tie ročné obdobia aj tak veľmi chaotické. Buď je veľmi zima alebo veľmi teplo. Jar aj jeseň sa prakticky už aj vytrácajú, čo je veľmi zlé.

    Diki za súťaž 8)

    OdpovědětVymazat
  3. 1) TerraDV
    2) terezavrskova@seznam.cz
    3) Na podzim se těším každý rok, protože společně s jarem to jsou pro mě nejoblíbenější období. Není totiž ani moc zima, ani moc horko. Navíc podzim je kouzelný, když se celá příroda barví do všech možných barev. To opravdu miluju, procházet se podzimní přírodou, fotit všechno okolo. Jsou z toho pak opravdu nádherný fotky. Je také vidět, jak se příroda pomalu ale jistě ukládá k zimnímu spánku. Jedinou nevýhodou podzimu je, že vždycky začne škola a já nemám už tolik času.

    OdpovědětVymazat
  4. 1. Naty Malik
    2. natychuda@gmail.com
    3. Jeseň vnímam dobre, pretože už nie je tak teplo ako dva letné mesiace. Na jeseni sa mi páči, že príroda sa chystá na spánok, sfarbuje sa lístie do krásnych farieb a keď som v lese, tak mám úžasný výhľad na farebné kopce a hory. Jeseň milujem aj preto, že mám meniny a dostanem kopu nových kníh. :D Jediná chyba je, že začína škola a mám menej času na blog.

    OdpovědětVymazat
  5. 1) Kleria
    2) kleria.amanda@seznam.cz
    3) Já se na podzim těším, ale i ne :D. Těším, protože mám ráda jak padá listí, mojí různé barvy a svět mi přijde hrozně barevný :D. Také je vidět, že už skončilo léto a začala škola :/, a to je ten důvod proč se netěším. Letos teda byla výjimka, protože jsem šla do prváku a těšila jsem se na nové spolužáky i když nejsem moc seznamovací typ, ale jde my to líp a líp. Takže když to zhodnotím tak mám podzim ráda :DD.

    OdpovědětVymazat
  6. 1)Kistýna Kaderová
    2)kakristyna@seznam.cz
    3)Mám a nemám ho ráda. Nemám ho ráda, protože to značí začátek školy. Ale jinak mi nevadí. Líbí se mi všechny ty barvy. Navíc není ani horko ani zima, takže nádherné období. Až na deště.

    OdpovědětVymazat
  7. 1. Baja Kováčová
    2. baajushkaa@gmail.com
    3. Jeseň mám rada, ale iba keď je taká slnečná. Nie upršaná a podobne. Všetky tie farby v prírode, výpredaje v obchodoch :-D, ale je tu zasa aj robota v záhrade a škola -_-.

    OdpovědětVymazat
  8. 1) Clara Black
    2) clarushkablack@seznam.cz
    3) Podzim mám moc ráda. Líbí se mi to listí... a celkově je příroda na podzim podle mě moc hezká - i když to tak asi většina lidí nevnímá. A mám ráda i podzimní počasí. Líbí se mi to, že prší a že je chladno. Tohle je zkrátka roční období, které je pro mě nejvhodnější. Není horko a příroda je krásná. Navíc je podzim vyloženě ideálním ročním obdobím pro čtení knih, protože to většinu lidí neláká chodit ven a raději doma čtou, když venku prší :)

    OdpovědětVymazat
  9. 1) Clara Black
    2) clarushkablack@seznam.cz
    3) Podzim mám moc ráda. Líbí se mi to listí... a celkově je příroda na podzim podle mě moc hezká - i když to tak asi většina lidí nevnímá. A mám ráda i podzimní počasí. Líbí se mi to, že prší a že je chladno. Tohle je zkrátka roční období, které je pro mě nejvhodnější. Není horko a příroda je krásná. Navíc je podzim vyloženě ideálním ročním obdobím pro čtení knih, protože to většinu lidí neláká chodit ven a raději doma čtou, když venku prší :)

    OdpovědětVymazat
  10. 1) TerushQaH
    2) terka.horakov@seznam.cz
    3) Ani moc nevím jak ho vnímám. Určitě ho mám podzim ráda. Ráda koukám na stromy, jak mají krásně barevní listy. Ale nemám ráda, když prší, protože nerada nosím hromadu vrstev oblečení. Jsem radši venku, než sedět zavřená doma. Zase když sedím doma, je více času na čtení vím, ale to bude hlavně i v zimě. To budu trávit domu času dost.

    OdpovědětVymazat
  11. 1. Evelyn
    2. evkamatyasova@email.cz
    3. No já a podzim? Nemám ho zrovna v lásce, protože je vlhko a pořád se mění počasí (ráno vyjdu ven s budou a dim neumrznu a odpoldne se pařím v dlouhých tričkách). Moc mě neuchvacuje ani barevné listía a takovéhle věci. Baví mě si zalézt do postele s knížkou nebo k seriálu a jsem spokojená. :) Takže podzim se mi líbí jako takový čas před zimou (kterou mimochodem zbožňuji :))

    OdpovědětVymazat
  12. 1.Melissa
    2.monicka.b@seznam.cz
    3.U podzimu mám ráda jak se do krásných barev mění listí, a osobně bych řekla že je na přírodě asi nejvíce z ročních období právě na podzim videt ta změna, jak něco odumírá aby se to pak zase na jaře pěkně urodilo. Ale to je asi tak jediné co se mi líbí pak ještě jedině babí léto. Jinak nemám vůbec ráda podzimní plýskanice, pršení, pošmourno, tmu a to že hned po podzimu nastane zima která mi sice své kouzlo ale jinak ji taky nemám ráda. No takže celkově podzimu moc nefandím, musím se oblékat, stále tahat deštník, je zima a vítr. Ale ještě plus je že mám více času na čtení protože moc nevylézám ven.

    OdpovědětVymazat
  13. 1) Kiki
    2) kikizubik@seznam.cz
    3)Na podzimu mám nejvíce ráda krásné barvy listí jsou krásně barevné.Venku je zima je pravda že je více času na čtení takže jupí.:)A zapomněla jsem na déšť ten naopak strašně miluji.Na podzim se vše mnění a to je vážně nádhera.

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. 1. Lea
    2. leonahkremi@seznam.cz
    3. Všichni vždycky básní jaký je podzim úžasný. Úžasné barvy, ani teplo ani zima - prostě příjemně, ale já osobně si myslím, že ti lidé si představují jen babí léto. Já si podzim přestavuji, jako brzké vstávání za tmy, nekonečné lijáky a první sníh, který zvěstuje studenou, mokrou a krutou zimu. Jediné, co se mi na podzimu líbí je nakupování nového oblečení. :) Jinak respektuji názor každého, všichni jsme jiní a tohle je můj názor! S pozdravem Lea :)

    OdpovědětVymazat
  16. 1) Diana
    2) diana@seznam.cz
    3) Podzim je krásné období, které vyzívá ke snění. Listí se barví do mnoha barev, zrají kaštany i jeřabiny a svět je najednou nejbarevnější z celého roka. Na někoho sice upadá deprese, ale já si podzim užívám plnými doušky. Jen pokud prší, tak je okolí chmurnější, jenže po nějaké době opět vysvitne slunko a bude zase krásně. Miluju podzim.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Velmi děkuji za váš komentář.