Pýcha a rozkoš - Sylvie Day

Sylvia Day je dnes nejprodávanější autorkou ve dvaceti zemích světa. Po úspěšném díle Sedm let hříchu, které včetně strhujících erotických scén zaujme čtenáře i příběhem velké lásky a napínavými dějovými zvraty, vydává nakladatelství Beta Dobrovský další její knihu Pýcha a rozkoš.

Pýcha a rozkoš

Anotace:
Eliza Martinová, bohatá dědička, je vítaným soustem pro zlatokopy. Některý z jejích nápadníků spřádá ďábelské plány, jak ji dostat k oltáři, Eliza si to však nemíní nechat líbit. Potřebuje muže, který zloducha vypátrá, a lovec zločinců Jasper Bond je schopný, prohnaný a nebezpečný. Kdo by řekl, že by někdo takový mohl Elizu zajímat? Pro Jaspera je ovšem důležité, aby klientka byla spokojená – ve všech směrech.

Vydává nakladatelství Beta, www.dobrovsky.cz.
Doporučená cena: 269 Kč


Sedm let hříchu je historická romance pro ženy s příměsí sexu i obtížných okamžiků, má hlubší děj a ukrývá v sobě i témata k zamyšlení. Velmi pěkná kniha a příjemné počtení.

Historická romance, která dokáže překvapit!
Někdo může namítat, že jde jen o historickou „červenou knihovnu“ a vlastně má pravdu. Zároveň se však tato kniha nesmí podceňovat, protože v ní jde i o něco jiného než je láska, romantika a pikantní scény, čímž mě hodně překvapila.
V příběhu se vedle děje i velmi dobře odkrývá postavení žen v 18. a 19. století, kdy vládli muži a ženy měly být jen manželkami a matkami, nic víc. Jessica i Hestes toužily po něčem jiném, ale jejich otec jim v dětství ukázal, jak to ve světě chodí a následky si obě neslou až do dospělosti, hlavně co se týče psychiky.

Kniha má optimální délku, proto příběh hezky odsýpá a čtenářky se budit nebudou. Navíc si mohou užít jak lechtivější scény plné sexu, tak i napětí a nečekaných zvratů. Zalíbení v ní jistě najdou dospělé ženy toužící po odpočinku od každodenního shonu. 

 Recenze na knihu Sedm let hříchu

Komentáře

  1. Hi there Dear, are you really visiting this website regularly, if so then you will definitely take nice experience.


    Also visit my webpage ... hot vampire celebs

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Velmi děkuji za váš komentář.