Nástěnka

Mám nástěnku a hrozně ráda si na ní dávám došlé pohlednice, dopisy, drobné radosti a lístečky s poznámkami... Až na střední mi jí táta udělal z polystyrenu a od té doby jí mám pořád, jen jsem si vylepšila podle svého. Nástěnka já moje velká radost, na kterou nedám dopustit.

Papírové pozadí jsem vyměnila za látku a pomocí pasovky (tkaná stuha do pasu), kterou jsem si koupila v galantérii, jsem si udělala "šikmou mříž", kam věci prostě zasunu a celkově nástěnka vypadá uklizeněji, než když jsem to tam jednotlivě připíchávala špendlíky. 
Nad velkou nástěnku jsem si z provázku a kolíků na prádlo vytvořila "provázkovou nástěnku", kam pohlednice prostě přicvaknu pomocí kolíků. Jednoduché a mě se to líbí. :-)

Na nástěnce mám své oblíbené pohlednice či dopisy, dva krásné motýlky (připomínají mi blížící se jaro), "šťastnou" myšku od sestry, růžičky, nějaké lístečky s poznámkami a nahoře uprostřed je fotka z vánoční oslavy asi před třemi lety, kdy sem měla ještě krátké vlasy. Zleva je Nikol, Janina, Lucka a já. :-)
Zrovna vypadá takto, ale za pár týdnů jí určitě zase předělám, já si s ní hraji neustále. Je to moje zábava.

Nad nástěnkami mám pověšený můj obrázek "Dívka v Paříži", který jsem před časem vytvořila. Nejsem žádný umělec, ale kreslení mě baví a skvěle si u toho odpočinu. Prostě relaxace.

Máte i vy svou nástěnku? Co si na ní dáváte? Předěláváte ji často?

Komentáře

  1. Bez nástěnky nežiju. Když jsme se přestěhovali, první co jsem udělala, bylo věšení nástěnky :D Mám na ní lístky z koncertů a z akcí kde jsem byla, věci co se mi líbí, pohledy... co mě zaujme a líbí se mi, to tam je. Jen teda připichuju klasicky špendlíčkama, líbí se mi právě ten chaos co tam potom vzniká :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chaos je někdy k životu i potřeba, a hlavně záleží na tom, co se komu líbí. :-)

      Vymazat
  2. Máš to veľmi pekné :)
    Ja mám jednu nástenku, ale nemenila som ju už nejakú tú dobu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, změna není potřeba, pokud ti to tak vyhovuje a líbí se ti. :-)

      Vymazat
  3. Mám, ale takovou praktickou, dáváme tam lístky do divadla, slevové kuponky, pohledy od kamarádů... :-) Obměňuje se přirozeně, jak chodíme na více či méně akcí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nikam příliš nechodím, takže ji mám spíše estetickou, ale občas na ní přidám lístek s něčím, na co nechci zapomenout.

      Vymazat
  4. Prvotřídní ná-stěnka. Já bych na té své měl možná jen fotky exotických míst, kam se určitě nikdy nepodívám, ale chtěl bych. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Velmi děkuji za váš komentář.