Momentky (1)

Přináším vám další momentky, což jsou jakési pokusy o fotografie, které zachycují směs mých radostí, inspirace, knih...prostě všeho, co mě napadne zde ukazovat. :-)

Můj diář na rok 2014 mi neustále leží někde na stole a neustále ho mám při sobě. Jak jsem dříve mohla nemít diář? To nechápu. Pak tu je zápisníček s pejskem, kam si zapisuji své myšlenky, nápady a kreslím si náčrtky výtvorů, které bych chtěla nakreslit. A nesmí chybět maceška, která mi vždy zvedne náladu svými barvami. Pro inspiraci tu mám časopis Marianne - Venkov & styl.

Momentálně nejvíce používané notesy, zápisníky a diář.
Červený diář, zápisník s pejskem, notes s kočičkou mi slouží na "Pozitivní deník", nebo Deník pozitivních událostí. Jde o takovou mou terapii, kam si zapisuji všechny optimistické věci, co mě potkali. Ten hnědý notes je můj "čajový deník", kam si lepím papírky od čajů, které mi chutnaly a něco si k nim připisuji. 
A nesmí tu chybět můj "Čtenářův deník", který si vedu jak v psané formě, tak jej přepisuji na blog, ale jsem ve velkém skluzu. Je to místo, kam si píšu, co jsem kdy přečetla, oblíbené úryvky z knih, co mi líbilo, nelíbilo...

Na Čtenářův deník jsem vážně pyšná. Oblékla jsem ho do papírového obalu s nádhernou Audrey Hepburn. Tuto herečku mám hrozně ráda, hlavně z filmů Prázdniny v Římě a Jak ukrást Venuši.

Malý úryvek z Čtenářova deníků... vím, hrozně škrabu. :-)

Toddík tu nesmí chybět, protože mi během focení asistoval a neustále mi přerovnával věci. 
Alespoň vidíte, po kom jsem pojmenovala tento blog - po fretce Toddovi a kocourovi Whiteem.

Malý detail mé nástěnky, kde mám pověšený nádherný pohled s Audrey Hepburn, který mi poslala má dopisní přítelkyně Hanka. Dál je tu motýlek, "šťastná" myška a pohled s Rákosníčkem od Maglaiz.

Na tyto dvě knihy se opravdu moc těším. :-)

Samohlásky & souhlásky - Josef "Pepson" Snětivý
120 dnů sodomy - Markýz de Sade

Na závěr ještě tři sci-fi od českého autora. Zatím jsem četla jen Plástev jedu.

Komentáře

  1. Zdeni nádherný článek. Přeneslo se na mě z něho tolik pozitivní energie!! Jsi skvělá :-) Vždycky, když jsem na Tvém blogu, prosluní se mi den.
    Nádhera!!
    Pozdravuj všechna zvířátka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Rodaw. Od tebe je to radost slyšet, hlavně proto, že ty jsi pro mě velkou inspirací. :-)

      Vymazat
  2. Pekný článok :) A tie denníčky sú krásne

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky. Jsi šikovná a máš krásné ty deníky, já to nikdy nevydržím, nic nestíhám a pak na to zapomínám jsem hrozná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Také se mi stane, že občas nestíhám, ale dopsat to mohu kdykoliv mám chuť a náladu. :-)

      Vymazat

Okomentovat

Velmi děkuji za váš komentář.