Blogové video novinky

Tak a je to tady! Opět jsem natočila video, své druhé a stále si myslím, že na něm jen žvatlám a nic kloudného ze mě nevypadne. :-) Proč tu nebýt i za exota, alespoň se pobavíte. A s úsměvem jde všechno lépe. Jen omluvte kvalitu, natáčím to na mobilu, takže ho musím držet, hlavně se nevrtět a věci si případně podávat pouze jednou rukou. 
A o čem jsou novinky? Hlavně o mém problému "Čtu rychleji než píšu", aneb prostě nestíhám psát recenze. Dál vám představím dvě zajímavé knihy, které mám půjčené z knihovny. A do třetice řeknu pár slov o plánech. Chtěla bych zde představit zajímavé blogy plné kreativních nápadů a inspirce, plus udělat s jejich autory krátké rozhovory.
Víte, co mě nakoplo a donutilo natočit toto video? No, přece skvělá Rodaw, která mi napsala milý dopis, a tak jsem ji prostě nemohla zklamat. Další videa bych natáčela asi obtýden, ale uvidím, jak mi to vyjde. Jinak je toto video věnováno RODAW.

Chcete další videa? A nezajímá vás něco? Klidně se ptejte, klaďte otázky na tělo a já bych vám je zodpověděla v některém budoucím video ňufání. ;-)

Komentáře

  1. Inspiruješ mě! Protože jsi sluníčková a Tvůj blog je místo, kde se strašně dobře cítím a je to tady báječné :3
    Hrozně moc děkuji za toto video, protože mám úplně slzy v očích, děkuju :-) Jsi skvělá a videa rozhodně natáčej!! Moc mě baví se na ně koukat :-) Pozdravuj všechna zvířátka a ještě jednou MOC děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, mně taky, protože se mi líbí lákací videa.

    OdpovědětVymazat
  3. Já nestíhám, i když jsem online denně několik hodin, takže myslím, že stíháš dobře :-)
    Šťastný blog mám taky moc ráda, tak snad se ti bude kniha líbit! J.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Velmi děkuji za váš komentář.