Myslet pozitivně!

Máme tu 1. července a s ním pro školáky začaly prázdniny a ostatní si užijí dvou letních měsíců. Můžeme jen doufat, že bude krásné počasí, nebude příliš pršet a slunce nás všechny zahřeje. Mám ráda sluneční dny, jen nesmí být příliš velké horko, to bych ti pak té radosti zase tolik neužila a byla radši zalezlá doma, protože se můžu namazat, čím chci, stejně se spálím do červena, během několika dalších dnů se sloupu a jsem zase bílá. (Myslet pozitivně!)

Dříve jsem měla ráda melancholický podzim, ale již třetí týden se snažím myslet pozitivně, proto ta poznámka v závorce o něco výše. Tuhle větu si opakuji velmi často a zatím to příliš nepomáhá. Trochu si připadám jako na odvykačce (ne, že bych jí už někdy zažila), ale ty deprese jsou u mě návykové jako droga. Byla jsem tak dlouho smutná a utápěla se v samotě, až mi to vlastně i ani nevadilo. Rozhodla jsem se však pro změnu, takže je důležité myslet pozitivně!

Jak jsem si v týdnu přivodila letní radost? Udělala jsem si oddychové odpoledne s časopisem Marianne - Happy Life, který mě velmi pobavil, a hned jsem se cítila lépe. Uvařila jsem si ovocný Teekanne čaj do oblíbeného skleněného Picwick hrnečku, přidal cukřík k oslazené života a vše doplnila novým bločkem s růžemi 

Vivi má úplnou pravdu, když si napíšete: „Krásné léto!“, tak se na ně hned více těším a věřím, že takové bude. Stačí jen myslet optimisticky!

O prázdninách budu nejspíš hlavně doma, proto nebudu mít přístup k počítači ani na internet, alespoň si užiju opočinek s knihou a budu si užívat lenošení. Ale nebojte o nic nepřijdete. Vždy o víkendu přednastavím několik článků, takže blog poběží jako obvykle. Vaše komentáře si přečtu v sobotu či neděli, tak je klidně piště, protože mě vždy potěší.
V létě budu číst všechny žánry jako během roku, takže bude i nějaká klasická četba v Pitvě děl, stejně tak i recenze na mnoho jiných knih. Už se těším až se do nich začtu, stejně i na to, až sem dopíšu svůj Čtenářův deník, který jsem poslední měsíce flákala. Ale já si ho stejně píšu i v ruce jako sešit, takže mám všechno hezky připravené, jen to přepsat.  

Všem přeji co nejkrásnější léto plné radostných zážitků...

Komentáře

  1. Prajem ti to najkrajšie leto aké si vieš predstaviť. :) A určite nebuď smutná. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Velmi děkuji za váš komentář.