Valentýnský swap s Hankou potřetí

Já na ty různé rozbalovací unboxingy nejsem, ale jednou za rok udělám výjimku, protože jsem v půlce února znovu dostala balíček od Hanky z blogu Girl With Poppies, se kterou si dopisuji před pohlednice a dopisy. 
     A jak vznikla tato naše "tradice"? Vlastně nedopatřením, protože jsem původně v roce 2013 navrhovala, že si pošleme "Ježíška" na Vánoce, ale osud tomu chtěl jinak, a tak jsme se s Hankou nakonec domluvily na Valentýna. Je to krásný svátek, tak proč si neposlat nějaké dárečky, že? Můžete se podívat také na náš první (2014) a druhé (2015) balíčkování. :-)


     Co je to vůbec ten "swap"?  Poprvé jsem na něj narazila na několika kosmetických blogech a jde o to, že se dvě blogerky dohodnout na vzájemném poslání balíčku, ve kterém budou různé věci. Někdo si třeba dohodne i téma, ale hlavně se smluví cena obsahu. Ale třeba v Postcrossingu to znamená výměnu pohlednic. 

     Svým způsobem je "swap" vzrušující dobrodružství, protože jde hodně o to, trefit se do vkusu toho druhého. Hanku zatím neznám osobně (snad se jednou setkáme), ale dopisujeme si už asi tři roky, takže jsme se poznaly skrz dopisy a pohlednice. A co se týče vkusu, tak ho máme dost podobný, proto jí posílám to, co se líbí mě a vždy doufám, že se trefím. V této nejistotě, zda se bude balíček líbit, spočívá kouzlo "swapu".
     S Hankou ovšem naše balíčkování bereme dost volně a fantazii se meze nekladou. Každá to pojme podle svého, dokonce ani obsah si neurčujeme. Jelikož jsme obě knihomolky a děvčata, tak je jasné, že v balíčku nebude chybět něco do knihy, nějako kosmetika a něco krásného.


     Letos Hanka zvolila hravou metodu a téma "pro princeznu". Samozřejmě mě odhadla správně, protože i já jsem kdysi snila o tom, že ze mě bude princezna. :-) Balíček obsahoval "pergamen", kde byla v náznacích napsaná nápověda, co se ukrývá v jednotlivých balíčkách. :-)


     A tohle letošní bálíčkování obsahovalo. Velká radost, kdy jsem se mohla vrátit do dětských let a užívat si dobrodružství při rozbalování dárečků. Ano, hrozně ráda rozbaluji, to jsou pro mě vždy další Vánoce. :-D Moc a moc děkuji za všechno. Jednotlivé věcičky jsou super a určitě je náležitě využiji.


     Pokladnička v podobě žlutého slona bude určitě dělat skvělou společnost mému prasátku na poličce. :-) Zelené, smaragdové naušnice jsou nádherné, jen budu muset vymyslet nějakou příležitost, na kterou si je budu moct pověsit na uši. Svíčky, lak na nehty, balzám na rty a "andělská" vůně s bílém balíčku.
     Hani, vůbec tě nemám ráda. :-) Ulítávám totiž na krabičkách všeho druhu a ty mi pošleš další. Ta růžová je naprosto úžasná, ale já je nemám kam dávat. Zase je budu muset přerovnat. Ach, jo! Ale stejně díky. ;-) Růžová krabička obsahovala kosmetické vzorečky, energy drink vzorky a čajíky.
     Nádherné knižní záložky, Atlasky na cucání, mýdlo z Provence (to bylo vždy mým snem, takže veliké díky) a dvě kovové krabičky. Obě jsou skvostné.
     A na závěr dva doplňky vhodné pro dámy - šedé rukavice a zelená kruhovitá šála, kterou jsem si chtěla už dlouho pořídit, takže stoprocentní trefa do černého. Jak to jen, Hanko, děláš, že se pokaždé perfektně trefíš do mého vkusu? Ráda bych ti tedy poděkovala za každou věc v balíčku. :-)


     Hanko, moc děkuji za všechno, jsi prostě skvělá a snad všechno přečkalo cestu poštou a měla jsi stejnou radost jako já. ;-) Doufám, že se příští rok pustíme do dalšího "swapu". :-)
     Jako obvykle jsem svůj balíček pro tebe zapomněla vyfotit. Tak alespoň prozradím nápovědy, co obsahoval...
Mlsat je zdravé!
Moudrost pro ouška
Zapiš si vše nač pomyslíš
Požitek do hrnečku
Společnost pro knihu
Klid pro duši
Společnost do sprchy
Voňavé světlo
Křehká duše z ráje
Princeznina tajemství
Místo pro nápady a sny
Knižní tajemství

Komentáře

  1. Vždycky jsem chtěla swap vyzkoušet, ale zatím jsem se k němu neodhodlala. Miluju rozbalování i dávání dárků, takže pro mě by to bylo úplně ideální. Dárky od Hanky jsou krásné, třeba ty naušnice, to je úplná nádhera. Moc pěkné věci :)

    OdpovědětVymazat
  2. There's SHOCKING news in the sports betting world.

    It has been said that every bettor must watch this,

    Watch this now or stop betting on sports...

    Sports Cash System - Advanced Sports Betting Software

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Velmi děkuji za váš komentář.