Ráj nejen pro milovníky washi pásek

Chtěla bych vám představit úžasný e-shop Svět pásek, do kterého jsem se doslova zamilovala. Obvykle se nenechávám strhnout nadšením, ale věci z tohoto obchodu mi prostě vždycky udělají obrovskou radost, takže se tam chodím velmi často kochat. Je velká škoda, že to tam nemohu všechno skoupit, protože bych chtěla mít ty úžasné věcičky doma. ;-) 


Na Svět pásek jsem letos v létě náhodou narazila někde na netu, už ani nevím kde. Zaujal mne název, tak jsem tam jukla a byla to láska na první pohled. Neodolala jsem a hned si něco objednala. Od té doby jsem nakupovala ještě třikrát, takže zatím celkem čtyřikrát. 
Vždycky mě dostane krásně zabalený balíček a jednou obálka, ale též zkrášlená. Na listu s objednávkou je vždy napsán ručně děkovný vzkaz a celkově jsem nadmíru spokojená. Dále si velice cením rychlého vyřízení a expedice, pokud objednáváte na dobírku, tak máte nákup doma hned následující pracovní den.

Svět pásek má pouze jedinou vadu, a to, že zboží mizí rekordní rychlostí. Takže se snadno může stát, že pokud zaváháte, tak pásky, samolepky, zápisníky, pohlednice a jiné věcičky už prostě být nemusí. Za čas se mohou zase naskladnit, ale můžete se vsadit, že za pár dní už opět nejsou.

Příběh Malého prince mám hrozně ráda, a tak když jsem uviděla tento nádherný zápisník, prostě nešlo odolat a musela jsem ho mít doma. Vepředu je dvanáct dvojstránek s okénky, takže nakonec budu zápisník používat jako diář na rok 2016. Už se nemůžu dočkat, až do něj budu něco zapisovat. Zároveň je tak rozkošný, že je až škoda ho popsat kdejakou pitomostí, a tak budu do něj psát s rozvahou. :-)

 
K tomu jsem objevila čtyři aršíky samolepících známek s Malým princem, jsou nádherné a k zápisníku se hodí na výbornou. Skvělý doplněk.


Ráda posílám pohlednice a moje "dopisní" kamarádky to jistě ví, takže jsem neváhala a objednala si tyto zajímavé a krásné pohlednice. V e-shopu je druhů ještě více, takže mohu jedině doporučit.


Přiznám se, že jsem washi páskám hodně dlouho vzdorovala. Samozřejmě jsem na ně všude možně narážela, ať už jimi byl ozdobený dopis nebo na nějakém blogu se ukazovalo zkrášlování věcí, ale pořád jsem nechápala, co s tím všichni tak nadělají. A právě Svět pásek mi ukázal, že je musím mít. Nejdřív jsem si jich objednala jen pár, abych si vyzkoušela, co s nimi vůbec budu dělat. No, a dnes jich asi dvacet. Různé vzory, které používám na všechno okolo. Užití je jednoduché, pásky drží na všem a přitom se dají snadno sundat. Je to skoro jako kouzlo. :-)


Kočičí samolepky jsou v té čtvercové krabičce, aby se mi nepoztrácely. Samolepek jsem objednávala více, ale buď jsem je už použila, nebo byly určeny jako dárek.
Propiska byla vložena do mého posledního balíčku, tak doufám, že je to dárek a ne pouze zapomenuté písátko.

Já si už nakoupila pásky na Vánoce, takže jsem se zařekla, že si další věcičky objednám až v lednu. Problém je, že mám tak slabou vůli, a ono jde jen stěží odolat takové kráse.:-)

Co říct na závěr? Koukněte se na Svět pásek nebo na jejich facebook. Tento e-shop mohu jen doporučit. 

Komentáře

  1. Ach. Cos mi to udělala! Teď, před Vánocema, kdy musím šetřit na dárky, mi ukážeš tohle! Ten obchod vypadá úžasně, ty pohlednice musím mít skoro všechny a o washi páskách ani nemluvě. Jsem zapojena do postcrossingu a pro tyhle věcičky mám zkrátka slabost. K Vánocům budu nejspíš letos rozdávát poukázky - ale za to s krásnými přáníčky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéééé :) zrovna nedávno jsem taky psala o Světu pásek jeden článek, ale oproti tobě jsem teda žabař! Mám jen pár samolepek a washi pásek, budu to muset napravit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj :) Na Vánoce jsem teď dostala pár stejných pásek, tak kdyby měl někdo zájem, tak prodám za levněj, než je seženete na netu :) stačí napsat na e-mail MaruskaValkova@seznam.cz a pošlu fotky a tak :) Mám pásku s Malým princem, nebo vločkama, puntíkama, třpytivé a tak... náhoda, že se mi jich asi 12-13 sešlo stejných :) ..

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Velmi děkuji za váš komentář.