Vánoční balíček od velikonočního zajíce

Maglaiz si na mě uchystala dubnové překvapení v podání balíčku s vánočními dárky. No, někdo prostě nemá okolo Vánoc čas, tak proč nebýt originální a nenechat nadělit dárky až velikonočního zajíce? To se přece tak často nestává. :-)


Ta holka moc dobře ví, co mi nadělit, abych skákala radostí a juchala nad každým rozbaleným dárečkem. :-) Všechno bylo zabalené do krepového papíru doplněného o washi pásky a drobné hvězdičky. Bohužel jsem to jaksi zapomněla zvěčnit, tak se raději pustíme do nadělených dárků. :-)

 Za nekonečnou dobrotu mi věnovala krásný náramek se znakem nekonečna. Něco na rtíky, vonící pytlíček, zrcátko s velbloudy, keramický ptáček na pověšení a čaje. V balíčku jich bylo víc, ale nějak už zmizely. Maglaiz asi už dopředu tušila, že mi bude moc a moc chutnat. :-)

Dále tu je pohled, bloček do kuchyně (ten se hodí vždycky), květinové samolepky, sušený list jako připomínka na podzim (což je mé oblíbené roční období) a nádherný linkový zápisník. Určitě ho náležitě využiji, jen musím najít vhodný nápad, co do něho zapisovat.

Krepový papír s nalepenou Paříží. Já tohle město prostě miluju, tak takhle byl laděn celý balíček. :-)
Knihu Květinová zkouška neznám a ráda se do ní v blízké budoucnosti pustím. Maglaiz mě už prostě zná a ví, co mám ráda. A napěchovaný dlouhý dopis je snad úplně nejlepší, co mi mohla poslat. :-D

Moc děkuji za všechny dárečky, celý balíček byl prostě super. :-)

Komentáře

  1. Akorát se mi nepovedla ta Eiffelovka, což mne sejří ještě teď. Jak jsem psala už i v dopise - okolo Velikonoc většinou nikdo nic nikomu nenaděluje, pokud nejde o tradcionalisty vyžadující za legální domácí násilí vejce a štamprli, takže proč nezaslat bolestné.

    OdpovědětVymazat
  2. To je krásný, hlavně ten bloček s Prahou, ten se mi líbí strašně moc :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Velmi děkuji za váš komentář.