Letní knižní hop - vyhodnocení

Tak a je to konečně tady. Uvědomuji si, že Letní knižní hop skončil už ve středu 15. července, ale mě chvilku trvalo, než jsem si prošla všechny odpovědi. Tímto všem zúčastněným moc děkuji, že si našli čas a zapojili se do soutěže.


Delší dobu už uvažuji nad pořízením čtečky, i když stále miluji tištěné knihy a potřebuji si papír "ohmatat", ale někdy se hodí mít nějakou tu elektroniku u sebe. :-) Což je u mě docela paradox, protože jsem totální technický antitalent.

Vaším soutěžním úkolem bylo, mi doporučit nějakou čtečku nebo popřípadě, jakou máte. Spousta z vás žádné čtecí zařízení nemá, ale přesto nějaké nadhodili. Nejčastěji to byl Kindle a PocketBook, takže váhám mezi těmito značkami. I když se vlastně ptám, co na té čtečce budu číst, takže ještě uvidíme, zda si nějakou pořídím.
V mém případě to na mobilu vážně nejde, s mým "hloupým" telefonem jsem ráda, že fotí a občas se dostanu na internet, takže si nedovedu představit, jak bych na něm měla číst něco jiného než SMS. :-)
A tablet? Přiznám se, že žádný nemám a doposud jsem vůbec nepřišla na jeho význam. K čemu tablet vůbec je? Mě postačí notebook a nic jiného jsem zatím nepotřebovala. A tak nechápu, co všichni s těmi tablety pořád mají...

Vás ovšem asi nezajímá moje vykecávání, vy chcete znát vítěze, že? No, dobře, tak se do toho dáme. Do soutěže se zapojilo 66 lidí, aby nevznikly zmatky, tak 58 lidí správně pochopilo, že mají své komentáře napsat pod článek, ale 8 lidiček mi to poslali na email. Nakonec jsem všechno dohledala, a pak už jsem mohla pomocí Random vylosovat tři vítěze, kteří dostanou knihu a záložku.

Knihu Timmy Nezdárek 1: Chybička se vloudí dostane: 
Katka Milovník knih


 Knihu Prodám duši, Zn. Rychle dostane:
 Katka


Knihu Dobrodružství milovníka knih dostane: 
Janica 


Všem vítězům gratuluji a ostatním soutěžícím děkuji, že si udělali čas a zapojili se do soutěže. Vítězům jsem již zaslala emaily a ceny budu posílat až na konči července. Dřív mi to asi nevyjde, tak chvíli posečkejte. :-)

Komentáře

Okomentovat

Velmi děkuji za váš komentář.