Swap - balíček od Hanky

V půlce února jsem si se svou "dopisní" kamarádkou Hankou z blogu Girl With Poppies poslala poštou balíček plný drobných radostí a dárečků. Původně jsem to navrhovala jako poslání vánočního dárečku, ale nějak jsme se nestihly domluvit, a tak jsme to konečně uspořádaly na sv. Valentýna. 
Někdo to nazývá Swap, ale já budu říkat zaslání balíčku s dárečky. :-) Hanka je úžasná dívka, čtenářka a milovnice knih a všeho pěkného. Jsem ráda, že jsme si domluvily to dopisování, protože tento zastaralý způsob komunikace mám ráda. Prostě hrozně ráda posílám dopisy a pohlednice. ;-)

Balíček od Hanky byl plný úžasných drobností, které mi udělaly ohromnou radost. Přesně se trefila do toho, co mám ráda, tak doufám, že byla spokojena i s balíčkem ode mně.
Všechno mi zabalila do nádherné krabičky polepené ozdobným papírem, kterou u sebe v pokoji určitě využiji. Mám takové krabičky ráda a dávám si do nich všelijaké blbostičky a drobnosti. Už jen ta mi udělala radost. :-)

A co mi poslala? Spoustu skvělých věciček... :-) Nádhernou šálečku s květinami, kterou budu hrozně ráda nosit. V poslední době jsem si oblíbila všelijaké šátky a šály, takže se mi bude hodit. Moc děkuji. :-)
Dál tu je keramická rybka, která mi splní tři přání. Hned jsem si ji pověsila vedle nástěnky, kde mám "štastnou" myšku.
Jsem "Notýskofil"! A tak mi do sbírky přibily dva zápisníčky, určitě je na něco využiji. Hanka k nim přiložila dvě tužky s dinosaury a krásný dopis. Moc děkuji.
Z kosmetiky tu je krém na ruce, pár voňavých vzorečků, mýdlo a lak na nehty. Další velké díky. :-) Dál nesmím zapomenout na několik čajíků (jsem i čajofil) a dvoje náušnice - s kytičkou a perličkou. Těch nikdy není dost.
Snad jsem na nic nezapomněla. Za všechno moc a moc děkuji.

Jelikož mám sklerózu, tak jsem pochopitelně svůj balíček pro Hanku nevyfotila, proto "ukradnu" fotku od ní z blogu... Pokud si dobře vzpomínám, tak jsem jí poslala šálku, knihu, náramek, sprchový gel, lak na nehty, nějaké záložky, adresář, plyšáka a doplnila dopisem a pohlednicí s Rumcajsem
Zdroj: Five Things

Ještě jednou moc děkuji Hance, že byla tak ochotná a šla do toho se mnou. Jen mám pocit, že jsem jí toho poslala míň. Ale doufám, že je spokojená a udělala jsem jí alespoň maličkou radost. Hanka mi totiž s balíčkem udělala ohromnou radost, celý den jsem se v něm přehrabovala a užívala si drobnůstek. :-)

Komentáře

  1. Tohle vyměňování balíčků musí být parádní! darování maličkostí, které vykouzlí úsměv..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Koncept vyměňování balíčků se mi líbí, už jsem to 2x absolvovala, ale víc by se mi líbilo vyměňování knih :D Taky mám dopisovací kamarádku, naživo jsme se ještě neviděly...
    Moc se mi líbí zápisníčky, jinak mě moc neužije na lapače prachu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. o swapu slysim poprve ale fakt se mi to moc libi. poslaly jste si krasny vecicky!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Velmi děkuji za váš komentář.