Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z listopad, 2015

Ráj nejen pro milovníky washi pásek

Obrázek
Chtěla bych vám představit úžasný e-shop Svět pásek , do kterého jsem se doslova zamilovala. Obvykle se nenechávám strhnout nadšením, ale věci z tohoto obchodu mi prostě vždycky udělají obrovskou radost, takže se tam chodím velmi často kochat. Je velká škoda, že to tam nemohu všechno skoupit, protože bych chtěla mít ty úžasné věcičky doma. ;-) 

Halloweenský knižní hop - vyhlášení

Obrázek
Zdravím, tak konečně jsem se dokopala k vylosování vítězů Halloweenského knižního hopu, na co jistě už všichni účastníci soutěže netrpělivě čekají.  Vaším úkolem bylo se mrknout na blog Deník krvesaje a napsat, kdo ho píše a kdo jsou krvesajové . Asi to nebylo nijak obtížné, protože všichni odpověděli správně. Autorkou blogu je krvesajka Anna a krvesajové jsou upíři.

Rozlet Gemmy Hardyové – Margot Livesey

Obrázek
Novodobá Jane Eyre, změnila se doba, ale příběh je stále stejný... Gemma Hardyová je sirotek, vyrůstá u tety a strýce, ale po jeho smrti je Gemma poslána na internátní školu, kde kromě učení musí ještě zvládnout pracovat a ponižování od ostatních. A přesto si tu najde kamarádku... Pak však musí odejít a nakonec si najde práci jako vychovatelku pro dívku Nell, na kterou její otec pan Sinclair nemá čas a dívenka trochu divočí. Ale až tady na odlehlém skotském ostrově Gemma konečně nachází pocit, že někam patří. Jenže minulost pana Sinclaira i touha Gemmy po pravdě okolo její rodiny se náhle ožívá a všechno se komplikuje... Najdou k sobě cestu? Odejde Gemma pryč? Budou nakonec s panem Sinclairem spolu? Nebo tajemství minulosti všechno zničí?

Halloweenský knižní maraton: Jak se mi vedlo?

Obrázek
Trochu se zpožděním shrnu Halloweenský knižní maraton. Kolik jsem toho přečetla v neděli a pondělí už víte ( shr nutí prvních dvou dnů ) , tak se podíváme na zbytek týdne. Pokusím se to sepsat v časových bodech, ale moc mi to nejde, jelikož jsem si nedělala poznámky a nepamatuju si to. :-) Maraton pořádá Knižní útočiště .  

Veverčí čtecí výzva

Obrázek
Co takhle pomoct veverkám ve sbírání oříšků? Od toho je tu Listopadová čtecí výzva, aneb zachumlej se pod deku a pomoz veverkám. :-) Veverčí výzvu pořádá misudai.wordpress.com . 1. - 30. listopadu 2015 .